Kuntosali Turussa
Monipuolinen
kuntosali Saippuacenterillä

Monipuolinen kuntosalimme soveltuu kaikille, olitpa sitten aloittelija tai kokeneempi harjoittelija. Tilava kuntosalimme on varusteltu vapailla painoilla ja kuntosalilaitteilla sekä aerobiseen treeniin ja lämmittelyyn soveltuvilla kuntopyörillä, crosstrainereilla sekä juoksumatoilla. Henkilökuntamme auttaa aina tarvittaessa ja tukemme on sinulle täysin maksutonta. Tehtävänämme onkin varmistaa, että saat harjoittelusta parhaan mahdollisen hyödyn irti sekä treenaat varmasti turvallisesti ja oikein. Mikäli olet ensimmäisiä kertoja salilla tai kuntosalitreenaamiseen on tullut vähän pidempää taukoa, tarjoamme asiakkaillemme veloituksettoman ohjatun “starttitreenin”, jotta kuntosalitreenin aloittaminen tuntuu mahdollisimman jouhevalta. Tule sopimaan tästä kanssamme toimistolle! Tarjoamme myös erilaisia ohjauspaketteja, joihin voit tarkemmin tutustua täältä.

Kerromme mielellämme myös harjoitteluasi tukevista lisäravinteista. Pientä maksua vastaan suunnittelemme sinulle henkilökohtaisen, kokonaisvaltaisen kunto-ohjelman sekä opastamme tarkemmin ravitsemukseen liittyvissä kysymyksissä.

Kulunvalvonta-avaimella treenaamaan 24/7

Liittyessäsi jäseneksi saat käyttöösi kulunvalvonta-avaimen, jonka avulla pääset harjoittelemaan 24 tuntia vuorokaudessa, viikonpäivästä riippumatta. Siis aina kun sinulle parhaiten sopii! Jäsenenä saat myös muita etuja palveluistamme sekä osasta tuotteistamme. Meillä pääset mm. nauttimaan miesten ja naisten saunoista. Ala-aulassa on myös juoma-automaatti asiakkaiden käytettävissä.

Salin säännöt
 • Kun tulet salille, leimaa kulunvalvonta-avain aina lukijaan. Jos et omista kulunvalvonta-avainta, kuukausikortti on näytettävä toimiston henkilökunnalle. 10x-kortin omistajat saavat toimistosta merkinnän korttiinsa.
 • Kulunvalvonta-avain on henkilökohtainen. Sillä ei saa päästää ketään sisälle eikä sitä saa lainata muille.
 • Jos väärinkäytöksiä ilmenee, kulunvalvonta-avain laitetaan kiinni ja kyseiselle henkilölle annetaan väliaikainen tai pysyvä porttikielto salille.
 • Laita painot ja vetimet aina omille paikoilleen. Näin muutkin asiakkaat löytävät ne tarvittaessa.
 • Muista, että rautakin väsyy ja laitteet rikkoutuvat, jos niissä on pitkään ylimääräisiä painolevyjä.
 • Ei ole reilua pistää muita asiakkaita siivoamaan toisten jälkiä, eli painoja pois laitteista. Kaikki eivät ole yhtä vahvoja eikä tarvitsekaan olla. Jokaisella on omat tavoitteensa ja omat syynsä treenata – kunnioita sitä. Ole huomaavainen ja kohtelias muita treenaajia kohtaan ja siivoa aina omat jälkesi!
 • Muista, että meistä jokainen, myös sinä, olet joskus ollut aloittelija.
 • Älä kuljeta painoja tai vetimiä salin etuosasta takaosaan tai päinvastoin.
 • Jos tarvitset käsipainoa tai kahvakuulaa esim. voimanostolavalla tai venyttelytilassa, vie ne heti liikkeen jälkeen takaisin omalle paikalleen.
 • Älä jätä painoja penkkien tai venyttelymattojen päälle, koska pehmusteet menevät rikki.
 • Ilmoitathan henkilökunnalle huomaamistasi epäkohdista. Toimiston oven vieressä on ns. vikalista, johon voi myös kirjata asian ylös.
Heräsikö jotain kysyttävää saliimme liittyen?
Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää!
Heräsikö jotain kysyttävää saliimme liittyen?
Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää!
SALI82
Tervetuloa treenaamaan hyvässä porukassa
Turun Saippuacenter
E-rappu, 4. krs

Artturinkatu 2
20200 TURKU
Perille pääset busseilla 8, 12, 32, 42 ja 100.

Ma-Ke 12-20,
To-Pe 15-20
La suljettu
Su suljettu
Jäsenille 24/7
Kulunvalvonta-avaimella pääset treenaamaan silloin kuin sinulle sopii parhaiten.

044 0200 646

info@sali82.fi

Ota rohkeasti yhteyttä