heini murto, omistaja, personal trainer

Näin Heini kertoo itsestään:

“Toimin Sali 82:n personal trainerina. Olen harrastanut lentopalloa, thai boxingia, crossfitia ja käynyt kuntosalilla noin 15 vuotta. Vuonna 2019 kisasin bikini fitness -kisoissa ensimmäistä kertaa. Monipuolisuus urheilussa on opettanut paljon vuosien varrella.

Olen äiti pienelle, reilu vuoden vanhalle lapselle. Tällä hetkellä olen personal trainer -opintojeni loppupuolella.

On päämääräsi sitten tavoitella terveellisempää elämäntapaa, tai lähteä hakemaan parasta versiota itsestäsi, ota yhteyttä. Räätälöidään juuri sinun tavoitteillesi sopiva valmennus.

Liikunta ja hyvinvointi kuuluvat kaikille. Lihaskunnon ylläpitäminen auttaa jaksamaan arjessa.”

Ohjaushinnasto löytyy täältä.

sanna elonen, personal trainer

Näin Sanna kertoo itsestään:

Koulutustausta:
Pian valmistuva fysioterapeutti AMK
Liikunnanohjaaja AMK
Palomies, ensihoitaja
Auktorisoitu personal trainer, Fustra personal trainer
Cross Training -ohjaaja
Juoksuvalmentaja
Ryhmäliikuntaohjaaja, mm. Less Mills

Liikuntatausta ja työkokemus
Olen liikunta-alan ammattilainen lähes 15 vuoden takaa ja toiminut sen aikana useissa eri rooleissa: projektipäällikkönä, ohjaajana, valmentajana, sekä yrittäjänä. Olen peruskoulutukseltani liikunnanohjaaja AMK ja palomies-ensihoitaja ja tämän lisäksi takana on liuta syventäviä tutkintoja liikunta-alalta, joka ehkä kertoo loputtomasta halusta oppia lisää ja ymmärtää ihmisen toimintaa kokonaisvaltaisemmin. Tutkintojeni määrä kasvaa yhdellä lisää valmistuessani fysioterapeutiksi tuota pikaa.
Liikunta-alalta löytyy kilpailu-, opiskelu- sekä työhistoriaa ja olen tottunut pistämään pääni mukaan erilaisiin tapahtumiin sekä projekteihin. Olen ohjannut monen tasoisia ryhmiä lapsista ammattilaisurheilijoihin ympäri maailmaa, mutta tällä hetkellä vaikutan enemmän yksilövalmennuksessa. Suuri intohimoni on ymmärtää syy-seurausten välistä yhteyttä ja selvittää erilaisiin kipu- tai ongelmatilanteisiin ratkaisuja asiakkaan elämänlaadun parantamiseksi.

Vahvuudet
Kattava ja monipuolinen työhistoriani näkyy ammattitaidossani nähdä yksilölliset erot ja haasteet esimerkiksi painonpudotuksessa tai voimantuottoon liittyvissä ongelmatilanteissa. Haluan vaikuttaa asiakkaani tuloksiin perustavanlaatuisesti ja siksi koenkin tärkeimmäksi vahvistaa uskoa omaan itseensä. Sillä, jos haluaa pysyviä muutoksia, on omat tavoitteet sisäistettävä siten, että se aidosti palvelee omaa elämää. Tarkoitukseni on auttaa asiakasta löytämään oma tyyli liikkua – ei siksi, että pitää vaan siksi että voi. Opetan asiakastani itse näkemään harjoitukseni tarkoituksen. Vahvuuksiini kuuluu: voimantuoton lisäämiseen liittyvät seikat, lihaksen hermottaminen, lihasepätasapainon tasapainottaminen, painonpudotus ja elämäntapamuutokset, kehonpainoharjoitteet sekä liikkuvuuden lisääminen.

Olen helposti lähestyttävä persoona, joka on tottunut tekemään töitä monenlaisissa työympäristöissä ja hyvin erilaisten ihmisten kanssa. Tunnen olevani vahvoilla vuorovaikutteisessa työssä ja rakastan valmentamista. Kaiken lisäksi, treenaamisestamme tulee hauskaa. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat ammattilaisen apua.

Yhteydenotot Sannaan sähköpostitse: elonen.sanna@gmail.com

Sannan hinnasto:

3h = 268€
6h = 510€
10h = 810€
20h = 1540€

Lokakuun kampanjahinnat:

3h – 230€
6h – 460€
10h – 730€
20h – 1300€

Georgia “gio”, asiakaspalvelu

Iloinen työntekijämme Gio työskentelee asiakaspalvelussa rautaisella ammattitaidolla.

Sanni, somekanavat, asiakaspalvelu

Sanni työskentelee salin somekanavien ja asiakaspalvelun parissa. Ammatiltaan Sanni on kahden eri alan insinööri. Vapaa-ajalla hänet löytää todennäköisimmin koiraurheilun parista.

SALI82
Tervetuloa treenaamaan hyvässä porukassa
Turun Saippuacenter
E-rappu, 4. krs

Artturinkatu 2
20200 TURKU
Perille pääset busseilla 8, 12, 32, 42 ja 100.

Ma-TO 12-20
Pe 12-19
La suljettu
Su suljettu
Jäsenille 24/7
Kulunvalvonta-avaimella pääset treenaamaan silloin kuin sinulle sopii parhaiten.

044 0200 646

info@sali82.fi

Ota rohkeasti yhteyttä